Contact

Stuur een bericht
Hoe heb je van ons gehoord?Contactinformatie

Administratief kantoor:
GMB Group BV
Robert Molsstraat 61
2018 Antwerpen
België

BE 0477.473.491

+ 32 3 722 1888
Telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag van 10u00 – 12u00 en van 14u00 – 16u00

info@gmbgroup.eu

Wie zijn wij?

We hadden vrienden op bezoek. Een gezellig onderonsje, lekker gekookt en gegeten, en toen was het tijd voor koffie. Ahh, dat kan toch zó smaken, een kopje koffie na de maaltijd… maar we wilden eens iets buitengewoon opdienen, iets anders dan anders. “Het moet wel lekker zijn, hè!”, was de opdracht. Uitdaging aanvaard. 

Het duurde meer dan 2 jaar voordat we het juiste recept van onze eerste oploskoffie formule hadden samengesteld. Onze kompanen hadden hun goedkeuring gegeven! Dat was niet evident want Belgische gourmands kunnen meespreken over lekker eten en drinken. Maar we waren er uiteindelijk toch in geslaagd om hun smaakpapillen te verleiden. En van het ene kwam ook het ander. 
– “Kan dat ook zonder die rietsuiker?”
– “En voor mij zwart alsjeblieft, zonder melk of suiker.” 

Ondertussen zijn we 10 jaar verder en hebben we vijf varianten. Ik vermoed dat het daar niet bij blijft. Want het is geen klein onderonsje gebleven, dit is een echte business geworden. Hoedanook, we blijven ernaar streven om onze vrienden én klanten binnen en buiten Europa het beste van onszelf te geven: gezelligheid in de vorm van een kopje ginseng koffie.